M-Projectservice werkt ver van huis aan operatiekamers


M-Projectservice is na een kritische selectieprocedure gekozen om de algehele wandafwerking van alle operatiekamers, opdekruimtes, centrale sterilisatie, apotheek en de endoscopie kamers te verzorgen.

In goede samenwerking met EGM architecten en Ballast Nedam is het gehele project 8.000 km van huis op tijd en conform de afgesproken kwaliteitsstandaarden opgeleverd.

 

In alle vermelde ruimten is M-Wall Hygienic wandafwerking toegepast waarbij alle details zoals bedieningsplekken, luchtretourkanalen, in- en uitwendige hoeken als ook alle andere details, thermisch gevormd en afgelast zijn.

Wilt u meer weten over onze vele mogelijkheden voor hoogwaardige en efficiënte afwerking van high-care ruimten zoals operatiekamers, apotheken, centrale sterilisaties en of andere clean-room ruimten, neem snel contact met ons op via info@m-projectservice.nl of bel even voor een vrijblijvende afspraak op +31 (0)40-2927950.

 

                 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring