Wie zijn wij


M-Projectservice is een gedreven en ervaren organisatie. Met onze pragmatische aanpak ontzorgen wij uw hele project.

Onze adviseurs ondersteunen u bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van materiaal toepassing, uitvoering, onderhoud en duurzaamheid.

Een goede voorbereiding is immers het succes van het project!
Als integraal partner is M-Projectservice actief voor vele opdrachtgevers in de Benelux maar ook ver daarbuiten.

Ons team

M-Projectservice bestaat uit een dynamisch en ervaren team met medewerkers welke allemaal hun sporen in de (complexe) projectinrichting hebben verdiend.

Met kennis en enthousiasme zorgt het team van M-Projectservice ervoor dat uw projectvloer en wandafwerking vakkundig wordt geïnstalleerd.

Naast de wand- en vloerafwerking in kritische ruimten levert en monteert M-Projectservice ook medische pendels en verzorgingssystemen, LED OK en LED onderzoekslampen.

Alle medewerkers van M-projectservice zijn stuk voor stuk specialisten binnen hun eigen aandachtsgebied, maar als team complementair. Dit, in combinatie met de goede verstandhouding met onze toeleveranciers zorgt ervoor dat ieder project succesvol verloopt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw project, neem contact met ons via info@m-projectservice.nl of bel even voor een vrijblijvende afspraak op +31 (0)40-2927950.

M-Projectservice:

  • Adviseert
  • Organiseert
  • Voert uit
  • Onderhoudt

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring