Projectvloeren


Voor het verwerken van hoogwaardige projectvloerbedekkingen bent u bij M-Projectservice aan het juiste adres! Sinds jaren vertrouwen veel verschillende typen opdrachtgevers op onze expertise.

M-Projectservice is uw specialist in het verwerken van harde en zachte vloerbedekking en stoffeert onder andere ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, clean rooms, kantoren, hotels, en winkels.

Met het stofferen van specialistische ruimtes, zoals kritische afdelingen in zorgorganisaties en clean rooms, heeft M-Projectservice jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen we naast het aanbrengen van de vloerbedekking, ook voorafgaand aan het keuzetrajcet een adviserende rol vervullen in voor uw project.

M-Projectservice zorgt ook in samenwerking met architect en opdrachtgever voor het juiste product voor de juiste toepassing. Veelal wordt hierbij samengewerkt met marktleiders zoals onder andere Forbo, Gerflor, Tarkett en Desso.

Het type vloerafwerking dat geschikt is voor uw project, is sterk afhankelijk van het toepassingsgebied en het eisenpakket wat betreft hygiëne, elektrische veiligheid, reiniging maar ook zeker de uitstraling.

Of het nu gaat om een operatiekamer, een apotheek of een druk belopen gang in een zorginstelling of hotel; bij M-Projectservice weet men waar men over praat. Hierdoor adviseren wij u altijd op maat en dragen zorg voor een hoogwaardige installatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor projectvloeren, neem contact met ons via info@m-projectservice.nl of bel even voor een vrijblijvende afspraak op +31 (0)40-2927950.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring