Wandbekleding


M-projectservice is gespecialiseerd in het installeren van diverse type wandbekleding. Zo installeren wij twee type wandbescherming en een vorm van design wandbekleding.

Hygiënische wandbescherming voor kritische ruimtes

Voor het afwerken van de wanden in een kritische ruimten, zoals bijvoorbeeld, een operatiekamer en intensive care, gebruiken wij een actief antibacteriële wandafwerking. Onze specialisten hebben ruime ervaring met het plaatsen van actief antibacteriële wandbescherming. M-Wall Hygienic is twee millimeter dikke PVC muurbescherming en wordt veelal gebruikt bij clean-rooms of ingezet als bed achterwand. Deze muurbescherming is vervaardigd uit een homogene PVC en zorgt na installatie voor een duurzame bescherming tegen stoot- en krasschade van al uw inpandige wanden. Door de zeer fijne structuur is de plaat niet glanzend, in hoge mate krasbestending en zeer eenvoudig te reinigen. 

PVC Vrije muurbescherming

Naast de actief antibacteriële wandbescherming plaatst M-projectservice ook een harde wandafwerking die gemaakt is van polycarbonaat en dus PVC-vrij. Hierdoor voldoet deze wandbescherming aan de nieuwste Europese brandclassificatie B-s1,d0. M-Wall Protect is speciaal ontwikkeld voor evacuatiegebieden in openbare gebouwen, zoals luchthavens, ziekenhuizen, scholen, musea en winkels.

Ook de M-Wall Protect beschikt over een zeer fijne oppervlaktestructuur en is heeft hierdoor een lage glans. Het fijne reliëf zorgt ervoor dat de PC/ABS muurbescherming krasbestendig is.
De M-Wall Protect wandbescherming heeft een extreem slag- en krasvast oppervlak en heeft een hoge resistentie tegen klimaat en verouderingsinvloeden.

M-Projectservice denkt bij alle toepassingsgebieden mee met architecten en opdrachtgevers. Ook als het gaat om specialistische detailleringen en wensen om een optimaal resultaat te realiseren.

De voordelen van wandbescherming op een rij:

 • Wij verzorgen de complete installatie voor u;
 • Geen kras- en stootschade meer;
 • Duurzaam mooie wanden;
 • Vermindering van onderhoudswerkzaamheden en -kosten;
 • Thermisch gebogen hoeken;
 • Thermisch gelasten naden;
 • Niet glanzend;
 • Direct uit voorraad leverbaar.

Design wandbekleding

M- Projectservice is leverancier van M-Wall Design wandpanelen. Deze unieke 3D design wandpanelen zijn vervaardigd uit bamboe en voldoen aan de hoogste eisen voor brandveiligheid, S1 norm.

Na installatie zijn de panelen eenvoudig in iedere gewenst kleur over te schilderen. Hiermee bereikt ieder interieur zijn eigen individuele uitstraling en is deze ook weer eenvoudig aan te passen.

De M-Wall Design panelen worden door ons in restaurants, winkelketens en hotels aangebracht. Hier wordt niet alleen een unieke sfeer gecreëerd maar de panelen dragen ook bij aan een betere omgevingsakoestiek, galm in de ruimte.

Naast het leveren en plaatsen van M-Wall Design panelen is M-Projectservice ook de specialist voor bedrukte platen of volledig transparante platen met een eigentijdse bedrukking. Deze geven uw ruimte een individuele uitstraling. Ons team adviseert u graag om een optimale productkeuze te maken.

De voordelen van Design Wandbekleding op een rij:

 • Individuele uitstraling eenvoudig creëren
 • Duurzaam (bamboe)
 • Voldoet strenge technische eisen
 • Beduidend minder kras- en of stootschades
 • Design panelen uit voorraad leverbaar
 • Opvallend en uniek

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van wandbekleding voor uw project, neem contact met ons via info@m-projectservice.nl of bel even voor een vrijblijvende afspraak op +31 (0)40-2927950.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring